Funksioni i ri i Google Maps do ju shpëtojë nga gjobat për tejkalim shpejtësie

0

Funksioni i ri në aplikacionin ‘Google Maps’ do të paralajmërojë shoferët kur i afrohet një vendi ku ka kamera shpejtësie.

Funksioni aktualisht po lançohet nga Google dhe përdoruesit mund të shohin limitet e shpejtësisë, kamerat e shpejtësisë dhe kamera mobile të shpejtësisë në hartë. Shoferët do të marrin edhe paralajmërime verbale kur i afrohet një kamere shpejtësie.

Loading...

Në vendet kur gjenden kamera shpejtësie, është vënë re reduktim i aksidenteve me 50%. Me Google Maps tashmë të gjithë shoferët marrin përpara paralajmërimin në mënyrë që të ngadalësojnë në zona të tilla të rrezikshme.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.