Protesta në foto, Basha: Dita e ndryshimit të madh po afron dhe nuk ka fuqi mbi tokë që ta ndalë!

0

Nga Lulzim Basha

Beteja e shqiptarëve për Shqipërinë si Europa ka sjellë shpresën tek një e nesërme ndryshe, e një të nesërmeje ku ligji është i barabartë për të gjithë, ku rinia gjen mundësi për punësim dhe nuk merr rrugët e emigrimit. Shqipëria është e bekuar nga Zoti, nga natyra, por është e mallkuar nga qeveria që e ka braktisur në mjerim.
Dita e ndryshimit të madh po afron dhe nuk ka fuqi mbi tokë që ta ndalë!
Bashkë për Shqipërinë si Europa! #ShqiperiasiEuropa

Loading...

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.