Lumenjtë e artistëve përmbytën “Sofrën Dardane”. 1000 artistë “pushtuan” Tropojën!

0

Lumenjtë e artistëve përmbytin Sofrën Dardane.

1000 artistë “pushtojnë” Tropojën!

Loading...

Tre net magjike në edicionin e 17-të të Sofrës Dardane.

Festohet me madhështi 20 vjetori i çlirimit të Kosovës.

Për tre net me 10-11-12 qershor Tropoja shndërrohet në kryeqytet i kulturës kombëtare.

Pjesëmarrja e madhe e artistëve nga mbarë hapsira etnike e Diaspora dhe e qytetarëve të shumtë në stadiumun e lojrave me dorë dhe jashtë tij e çertifikuan Sofrën Dardane si festivalin me të madh kombëtar.

E jashtëzakonshme morën pjesë 33 ansamble, shka, grupe artistike, artistët me të mirë të këngës dhe valles shqiptare.

Ky referendum artistiko-qytetarë falenderoj Bashkinë Tropojë për mbështetjen dhe Kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë z Lulzim Basha, kryeministrin e ardhshëm për kujdesin e veçantë dhe i uroj 45 vjetorin.

Në 20 vjetorin e çlirimit të Kosoves dhe shembies së kufirit mes shqiptarëve iu kerkua njëzëri publikisht Sulltan Ramës: Hiq kufirin e ri që ke vëndosur, traun e Rrugës së Kombit, hiq taksën e padrejtë mes shqiptarëve.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.