Dhe sa …do vazhdojë dëshira juaj për përplasje. Po kërkoni gjak që të gëzoni pushtet?!

0

Nga Osman Stafa

Përse…
deri kur dhe sa …
do vazhdojë dëshira juaj për përplasje !??
Shqipëria është dhe e jona !
Jo vetëm e juaja!??
Ju flisni për atë çka në fakt e keni por se meritoni , pushtetin !??
Ju flisni për moral , por kurrë se keni patur !??
Ju flisni për ligj dhe në emër të tij ju abuzoni dhe po në emër të tij ju mbroheni.
Ju flisni për vlera , por ku i keni ??
Ju flisni në emër të dashurisë nëpërmjet urrejtjes
Ju flisni per lirinë duke ndërtuar burgje ??
Ç’e keni këtë urrejtje ? Nga ju ka lindur dhe si e mbani gjallë, në emër të kujt !??
Ju po kërkoni gjak që të gëzoni pushtet ??
E mira , e bukura lind dhe ndërtohet me dashuri
që juve ju mungon sepse ju mbijetoni duke mbjellë urrejtje!
Ju jeni modeli i piktures se Da Vinçit tek “Darka e Fundit”
Ju sjeni udheheqes as lider!?
Thjesh pusht/etare apo kryetar !?
Ju flisni per kombin dhe ne emer te tije , ju doni te na perplaseni !?
Ju Shqiperise i thoni NENE …Oh,sa eger e urrekeni ju nenen Tonë Shqiperine !!
Jam treguar me shume se i ashper me ju , sepse e dua familjen time , vendin tim me shume se pushtetin tuaj. Nese nuk jeni sic ju kam cilesuar uluni ne emer te lirise , ne emer te demokracise dhe te qytetareve dhe jeni te drejt , te perulur si mekatar qe jeni mos kerkoni falje… por merrni vendime si njerez te rritur!!
Mos e lejoni qe koha tju gjykoje shume ashper !

Loading...
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.