Pas konferencës, Meta pi kafen e mëngjesit me gazetarët

0

Pas punës edhe një kafe. Presidenti i Republikës Ilir Meta e ka pirë kafen e mëngjesit me gazetarët që morën pjesë në konferencën për shtyp mëngjesin e sotëm. Nisur nga zgjimi i hershëm dhe nisja e punës menjëherë me nisjen e orarit zyrtar, Meta i ka ftuar gazetarët në oborrin e Presidencës për të kaluar disa momente qetësie. E sigurisht edhe në takimin formal nuk ka munguar interesi i gazetarëve për aktualitetin dhe qëndrimin e Presidentit por gjithçka mbetet “off the record”.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.