Video/Mateo Messi nuk qëndron ulur për asnjë moment

0

Djali i dytë i Leo Messit, Mateo Messi, është fëmija më energjik që familja Messi ka në shtëpi.

Atë që Messi e konfirmoi ditë më parë, duke thënë se “Mateo është i tmerrshëm, një karakter i veçantë”, e ka vërtetuar mbrëmë Mateo në stadiumin Maracana.

Loading...

Në Maracana nuk ishte vëmendja vetëm te Messi në fushë në ndeshjen Argjentina – Venezuela, por edhe te Messit në tribuna, veçanërisht Mateo.

Ai është një person shumë interesant dhe nuk qëndroi ulur për asnjë minutë, derisa në një moment e bën të qajë Thiagon, kurse një të afërmi i rrëmben edhe telefonin….

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.