OSSHE” Ja oraret dhe zonat pa energji më datën 7 gusht në Tiranë

0

Tirana do të përballet me të tjera ndërprerje energjie në disa zona të saj, për shkak të rikonstruksionit të kabinave që po ndërrmerr OSSHE.

Në një njoftim të fundit, OSSHE, bën të ditur edhe zonat, oraret dhe ditët kur do të ketë ndërprerje të energjisë.

Loading...

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 7 gusht

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datën 7 gusht do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

09:00- 09:30

rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Gjon Buzuku”

10:00 -10:30

rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Memo Meto”

11:00- 11:30

rruga “5 Maji”

12:00 -12:30

rruga “Ferit Xhajko”, rruga e Dibrës

09:00 deri 15:00

Zona midis rrugës “Fortuzi” dhe rrugës “Maliq Muço”, zona midis rrugës |Vëllezërit Manastirli” dhe rrugës “Muhamet Gjollesha”

 

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.