Ilir M.Pilku
SHOQATA E RESTORANTEVE DHE BUJTINAVE SHQIPTARE – Nje perfaqesim i denje i turizmit Shqiptar dhe ne vecanti te Artit Kulinar
Dje me date 26 Shkurt ne ambjentet e restorant Xibrakut, u zhvillua Konferenca Kombetare Zgjedhore e Shoqates se Restoranteve dhe Bujtinave Shqiptare.
Ka vite qe ndjek aktivitetet e kesaj shoqate dhe e them me bindje qe eshte unike ne llojin e vet ne Shqiperi, ku spikasin elemente te rendesishem si pjesmarrja masive e restoranteve dhe bujtinave turistike nga e gjithe Shqiperia, formalizimi i saj dhe stabiliteti ekonomiko-financiare, lobingu qe zhvillon, aktivitetet vjetore per promovimin e turizmit dhe kulinarise Shqiptare brenda dhe jashte Shqiperise.
Nje rol te padiskutueshem dhe me vlera ka kryetari i kesaj shoqate, Z.Kujtim Dervishi dhe i gjithe bordi drejtues.
Kam shprehur gjithmone qe Shqiperia nuk ka nevoje per formacione te tjera shoqatash, por shoqata si kjo qe funksionon me norma dhe perfaqesim te denje te sektorit, duhet te mbeshteten nga donatoret e huaj.
SUKSESE NE VAZHDIM!