Kukës, nga 1 shtatori gjobë kush ndot ambientin

0

Bashkia Kukës do të aplikojë gjoba për të gjithë qytetarët apo subjekt që nuk i depozitojnë mbetjet në vendet e caktuara.

Drejtori i Shërbimeve Publike Xhevdet Sopi,thekson se masat administrative do të nisin së aplikuari më 1 shtator.

Loading...

Xhevdet Sopi: Kukësi është mal mbeturinash. Ju them se pas datës 1 shtator do të vendosim gjoba për çdo subjekt që ndot ambientin.

Prej disa ditësh Bashkia Kukës, ka nisur në çdo lagje të qytetit një aksion për pastrimin e mbetjeve urbane, inerteve dhe ferrave. Këto aksione, përveç pastrimit të qytetit, kanë si qëllim edhe ndërgjegjësimin e qytetarëve, që të mbajnë pastër ambientet e përbashkëta.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.