Dy video/Malësorët drejt Tiranës. Shihni vargun e gjatë të makinave dhe entuziazmin

0

Nuk mund kurresesi qe edhe banoret e Malsise se Madhe te mos i bashkohen uraganit popullor qe do te derdhet sot ne Tirane. Sic shihet qarte dhe ne keto video bie ne sy pjesmarrja e larte qe pritet te jete nga malsoret. Vargu i madh i makinave, entuziazmi jane tregues i qarte.

Loading...
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.