“Top 6” shpenzuesit më të mëdhenj të Premier League që prej vitit 2013

0

Premier League është kampionati më i fortë i viteve të fundit dhe kjo, përveç të
tjerave, edhe për nancat e shëndetshme të klubeve angleze.
Gjatë viteve të fundit, klubet britanike kanë shpenzuar shumë, dhe më poshtë keni
listën e gjashtë skuadrave që kanë investuar më shumë për lojtarë të rinj.
Në vend të parë është Manchester City me 1.1 miliard euro të shpenzuara, ndërsa në
vend të dytë janë fqinjët e United me 1.05 miliard euro.
Më pas vjen Chelsea me 1.03 miliard euro e ndjekur nga Liverpooli me 767 milionë
euro.
Në dy vendet e fundit janë dy londinezët Arsenal me 653 milionë euro dhe
Tottenham me 513 milionë euro.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.